donderdag 8 november 2012

Duurzaam dichten | Levenslust


Nog dagen tot 15 november kunt u een gedichten insturen voor Duurzaam Dichten 2013, de prijsvraag waarbij de beste verzen op muziek komen en op een 'groen' of 'duurzaam' product.
 
Tot vandaag deden al meer dichters mee dan elke eerdere keer, maar het mogen er gerust meer worden! 
 
Alles op een rijtje
OnderwerpLevenskunst. We willen aangenaam leven, maar ook als mensheid en planeet overleven. Welke 'groene' levenskunst kunnen we ons eigen maken om de aarde bewoonbaar te houden? We zijn zeer benieuwd naar uw / jouw gedachten en gedichten.
Singer-songwritersCeline Cairo (binnenkort in de North Sea Jazz Club) en gitaarvirtuoos/blueszanger dyzack
Componisten: organist Jacob Lekkerkerker, winnaar van de Jur Naessens Muziekprijs 2011, Anna van Nieukerken en Noortje Braat.
Uivoering: Amsterdamse jeugdsymfonieorkest Ayso, blokfluitensemble Amarilli's Sunshine en gelegenheidsensembles.
Prijsuitreiking: 3 februari 2013 in de Mozes & Aäronkerk.
 
Inzenden: t/m 15 november 24.00 u. alleen op de site www.duurzaamdichten.nl.
 
Andere publicaties
De winnaar van de aparte Scholierenprijs ziet zijn of haar gedicht terug op een kussensloop van fairtrade en eco katoen van Yumeko. Ook op andere 'duurzame' producten komen gedichten: bier van Brouwerij De 7 Deugden, de Natuurscheurkalender, de verpakking van biologische groenten van Odin. Het allerbeste gedicht zal te lezen zijn op een dak… en wel een 'groen' dak van De DakDokters. Daarnaast is er een Publieksprijs en een prijs voor de Duurzame Stadsdichter

Twitter: @DuurzaamDichten
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten