zondag 7 oktober 2012

Wim wordt geboycot


WÔLD, WÔLD, WÔLD! TE VERSCHIJNEN IN 2013 MAAR NIET PUBLIEKELIJK VERKOCHT

„Wôld, Wôld, Wôld!
Hävens wei wat schüt,
jümm hei dal van Häven süt.
Vulle Kruken un Sangen hät hei,
upen Holte wässt manigerlei:
hei is nig barn un wert nig old.
Wôld, Wôld, Wôld! “
In Mei 2013 verschijnt bij Uitgeverij Loewak de bundel „Wôld, Wôld, Wôld!. Het is mijn derde bundel en het is zowel de meest persoonlijke als de meest experimentele bundel die ik heb geschreven. Om die reden acht ik hem niet geschikt voor publieke verkoop. Ik ga hem ook niet naar kranten, blaadjes, recensenten of prijzen etc sturen. U zult van de bundel dus waarschijnlijk nergens een recensie aantreffen. De verkoop is niet publiek en dit betekent dat het kan dat ik u de verkoop van het boek zal weigeren op persoonlijke gronden. De volgende personen zijn niet welkom tot aanschaf van „Wôld, Wôld, Wôld!:
Thomas Mohlmann, Erik Lindner, Rob Schouten, Erik Menkveld, Piet Gerbrandy, Ilja Pfeijffer, Chretien Breukers, Edwin Fagel, Sylvie Marie, Krijn Peter Hesselink, Arnoud van Adrichem, Jan Pollet, Coen Peppelenbos, Frank Keizer, Joost Baars, Bouke Vlierhuis, Adriaan Krabbendam, Bart Droog, Lucas Husgen, Roel Weerheijm, Elsbeth Etty, Xavier Roelens, Wim Brands, Astrid Lampe, Victor Schiferli, Ramsey Nasr, Reinder Storm, Jasper Henderson, Huub Beurskens, Matthijs Ponte, Matthijs de Ridder, Jeroen van Rooij, Willem Groenewegen, Maarten van der Graaff, Lies Van Gasse, Maria Barnas, Erik Spinoy, Han van der Vegt, Dirk van Bastelaere, Wim van Til, Arie Storm, Pim te Bokkel, Frank Starik, Alexander Ribbink, Benno Barnard, Philip Hoorne, Chris ten Kate, Jan Lauwereyns, Erik Jan Harmens, Jan van Mersbergen.
Bent u niet een van deze personen dan is het onwaarschijnlijk doch niet onmogelijk dat ik de verkoop aan u zal weigeren. Wie een exemplaar van „Wôld, Wôld, Wôld!” wil ontvangen kan zich hieronder inschrijven. U ontvangt dan zodra de bundel af is informatie over het boek en de betalingswijze."
Waarvan acte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten